Energiborrning i Örebro

Vi behärskar allt inom energiborrning!

Är du intresserad av att anlita någon som kan det här med energiborrning, så har du kommit helt rätt. Vårt företag, Magnusson & Pettersson Borrtjänst Aktiebolag, utför alla möjliga typer av uppdrag inom energiborrning i Örebro eller dess närhet. Vår personal är såväl erfaren som kompetent och den har arbetat med de flesta typer av projekt. Det går bra att anlita vårt företag oavsett om du är en privatperson, om du har ett företag eller arbetar inom industrin. Alla är således välkomna att anlita oss!

Vad gör vårt företag?

En energibrunn, som är borrad utnyttjar berggrunden som värmeledare. Detta är en ekonomisk, miljövänlig och energisparande teknik och den kan spara mycket pengar för dig som kund.

Kostnadsfri offert!

Magnusson & Pettersson Borrtjänst Aktiebolag erbjuder alla kunder en kostnadsfri offert. Detta gör att du som kund kan gå igenom kostnadsförslaget, så att du slipper att förhasta dig. Är det något som du undrar över kring offerten, så kan vi förklara det för dig.

Eventuella frågor

Om det föreligger eventuella frågor kring någonting som rör energiborrning, så kan du ringa eller skicka ett mejl till oss. Vår kompetenta och erfarna personal skall i förekommande fall göra allt den kan för att du skall få svar på det som du frågar om. Hör av dig!

Vi hjälper dig!